Tags » [.v'V <'`

I'm back!

Hello All:

I apologize for my extended absence. Since I last posted in March, I have moved across the state, graduated from college, and started my first full-time job. 293 more words

Chronic Pain

The Vagabond (1916)

Charlie Chaplin’s character returns to his more lovable behavior with this Mutual release, apparently a kind of follow-up to “The Tramp.” Both in terms of filmmaking and character, this movie shows how far he came in so short a time. 1,157 more words

Reviews

E ardhmja e pasigurt e Kosovës

Policia në Kosovë, të shtunën në mbrëmje i ka dëbuar protestuesit anti-qeveritarë nga sheshi kryesor i kryeqytetit në Prishtinë, pasi protestuesit e opozitës sulmuan me koktej-Molotovi ndërtesën kryesore të qeverisë së vendit, në të cilën veprojnë politikanë të dyshuar për përfshirje në krim dhe korrupsion, të mbështetur nga aleatët e tyre perëndimorë të udhëhequr nga ambasada amerikane në Dragodan, në vendin ku më shumë se 50% e popullsisë është e papunë, më shumë se 35% jetojnë nën nivelin e lejuar të varfërisë, dhe më shumë se 5% e popullsisë janë detyruar të largohen nga vendi gjatë dhjetorit të vitit 2014 deri në shkurt 2015 në një rrugë të pasigurt drejt vendeve të pasura të BE-së, misioni i të cilit me drejtësi dhe polici i njohur… 4,386 more words

Kosovo

Kosovo Turning into a Police State as Corrupt Government Arrests Opposition Party

Detention from 30 days to 17 protesters

  • 20 November 2015 – 18:24
  • KosovaLive360

Basic Court of Pristina decided detention from 30 days to 17 opposition protesters. 219 more words

Kosovo