Tags » Getting Married

Last Day as Single

I felt like I was divided into two different worlds on my last day as a single, but I am happy I spent it well both with my girls and my big family. 615 more words

Thoughts

Wedding Vendor Review-Part 3

Kartu undangan: Difidi Production (7/10)
Mas Agus orangnya ramah dan fast response. Awalnya kita kurang ngerti soal jenis-jenis kertas dan detail lainnya, tapi dibantu oleh Mas Agus jadi bisa menentukan model undangan yang kita mau. 1,081 more words

Thoughts

Wedding Vendor Review-Part 2

Foto Prewedding (1): France Paris – Taiwan (9.5/10)
Staff marketing baik dan ramah banget. Suka banget sama hasil fotonya, hasil editannya bagus pol!! Pose yang diarahkan sama fotograger agak monoton, tapi asistennya lucu banget bisa mencontohkan gaya yang dimaksud fotografernya. 1,210 more words

Thoughts

Wedding Vendor Review-Part 1

Akhirnya beres juga hari yang bikin ga enak tidur selama 1.5 tahun belakangan ini. HAHA. Puji Tuhan semuanya lancar tanpa ada halangan yang berarti *joget-joget* 1,114 more words

Thoughts

#WeddingPreparationTips1 : Tips menemukan vendor  pernikahan yang paling tepat!

Berhubung banyak email masuk yang menanyakan bagaimana sih caranya menjadi wedding planner ala-ala di nikahan sendiri, kali ini di blog aku, aku mau bagi-bagi tips gimana caranya menemukan vendor yang paling tepat!   689 more words

Wedding Preparation

Surprise: 2nd Bridal Shower

The day we arrived at Jakarta, my BF and I planned to take rest so first day we did not go out to meet anyone. The next day, I planned to do facial at Ciputra Mall then my BF and I had appointment to meet my BM after my facial was completed. 178 more words

Wedding Preparation

Our Green Bridal Shower 4/11/17

After taking my guests to a night market that Friday, I slept at my friend’s house even though we had no plan for Saturday. We chatted until late night and woke up at 10 am in the morning, got ourselves ready because my friend suddenly raised the idea that she wanted to eat the famous pineapple cake. 590 more words

Wedding Preparation