Tags » Getting Married

Jahit menjahit Kebaya Akad

Setelah menemukan Kain Untuk Kebaya akad Dan Model Kebaya yg gw mau.. sekarang saatnya Buat mencari Penjahit…

buka2 IG.. buka2 Forum… Cari penjahit yg Sreg ga Gampang ternyata… 312 more words

#weddingPrep

The night before a wedding - and the bride can't sleep!

Often the night before a wedding is overlooked. Brides-to-be can underestimate the mental state they will be in during the few waking hours before one of the biggest days of their lives. 353 more words

Wedding Planning

Calon Pengantin, dapet Salam Dr Timbangan!!

gw pikir kenaikan Berat badan pada calon Pengantin itu hanya mitos… sampai… kemarin pas gw lg nimbang… Iya… 55 kg aja gtu…. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ pdahal 2 minggu yg lalu msh 50kg… FYI INI adalah berat badan Terberat gw.. 49 more words

#weddingPrep

Bridal Tips Preparation for the Big Day

Wedding is the treasurable moment that will happen in any girl. Did you remember watching fairy tales and wishing to be like them? Or to meet a prince charming that will be on your side until the end, the one who will be your shoulder. 242 more words

Checklist 6 bulan

Assalamualaikum

Setiap bulan kena buat macam nih supaya tak lupa nak update setiap kali.

Mini Dais Solemzation – DONE

(Deposit RM100 on 31/3/2015)

BALANCE – RM670… 677 more words

CLiOnVtEa

Toujours Advanced Supplement

Assalamualaikum

Harap maklum. Ini bukan post iklan atau review okey.

Awal bulan hari tu aku beli lah Toujours Advanced Supplement ini. Actually supplement ini dah lama pon ada dalam Malaysia. 253 more words

May

The Wedding Cake

Ah! the wedding cake the best part of the reception, well doesn’t everyone love cake? I know I do. I had a Β bit of a hard time looking for the right design and also the cake designer. 551 more words

Wedding