Tags » Yoon Eun Hye

My Wife ( Chapter 5 ) - By. Mamabelladramalovers

My Wife

NB ; Kembali ketemu lagi nii sama saiya…. :* :* jangan bosen2 bacanya yaa….. sebenarnya ff ini maunya genrenya mellow tapi makin esini jadinya Roman Comedy, gak papa yaa chingu.. 2,058 more words

Romantis

The Passionate Of Love ( Chapter 11 ) - By. Mamabelladramalovers

The Passionate Of Love

NB ; Annyeong.. maaf baru sempat nge post.. selamat puasa bagi yang menjalankan yaa.. oiiyaa sedikit info, bagi yang puasa di harapkan membaca pada malam hari heheeh takut nanti puasanya batal kalau membacanya sambil berimajinasi hehehehe. 2,497 more words

Romantis

I Miss You Korean Drama Review

I Miss You is a melodrama about the first love between two teenagers and their tragic separation.  Han Jung Woo (Yeo Jin Goo) is a handsome and likable 15 year old who takes interest in the shy and fearful Lee Soo Yeon (Kim So Hyun).  460 more words

Reviews

Favorite Kisses: I Miss You - Our Second Kiss

The first kiss between Han Jung Woo (Park Yoo Chun) and Lee Soo Yeon (Yoon Eun Hye) as adults happens in episode 13.  There was a lot of tension that had been building in the lead up to this kiss.  112 more words

Kisses

My Wife (Chapter 4 ) - By. Mamabelladramalovers

My Wife

NB ; Anyeong.. selamat berpuasa bagi yang menjalankannya yaa… maaf kalau ada Typo puasa2 gini hehehehehe…. Happy reading… ;) ;)

Chapter 4

Seung Hyun mulai memarkirkan mobilnya di halaman sebuah rumah yang sangat mewah, rumah ibunya. 1,616 more words

Romantis

The Passionate Of Love (Chapter 10) - By. Mamabelladramalovers

The Passionate Of Love

NB ; Lagi2 mian kalo ada salah kata bahasa atau pengetikan, yang nggak suka boleh skip atau klik Back aja yaa… nggak boleh bikin rusuhh yaaa… blog ini cinta damai… :* :* oke chingudeul yang ca’em2… gomapta and Happy Reading… :) :) 1,719 more words

Romantis

The Passionate Of Love (Chapter 9) - By. Mamabelladramalovers

The Passionate Of Love

NB; Annyeong para chingudeul dan para Readers yang Author sayangi (mulai dehh lebbaynya..) hahhah Mian baru sempat ngepost, jangan bosen2 bacanya yaa… Maaf kalo ada salah tulis atau kata (terutama pas bahasa koreanya hehehehhe) masih sama2 belajar.. 2,145 more words

Romantis